zárcsere, zárcsere Pécs, zárszerviz, zárszerviz Pécs, zárszervíz, zárszervíz Pécs

Beltéri ajtózár kínálat

Talán kicsit kevesebbet emlegetett téma a beltéri ajtók zárszerkezete. Pedig talán még több féle zárszerkezetből válogathatunk, mint egy bejárati ajtónál, vagy egy kapu zárjánál. Ritka az, mikor a szoba ajtajaink kulcsát is magunkkal visszük, ha elhagyjuk otthonunk, de azért van rá példa.

Ez leginkább olyan lakóközösségekbe fordul elő, ahol egy nagyobb lakást többen bérelnek, de mindenkinek van külön szobája. Célszerű itt is egy új lakónak a beköltözéskor lecseréltetni a zárat a szobáján, aztán persze ha kiköltözik, akkor az utána jövőnek oda kell, majd adja a szoba kulcsát.

Mégis milyen zárakat válasszunk a szobáink ajtajaira? Célszerű manapság már olyan zárszerkezetet rakatni ezekre a bejáratokra, amikhez nincs kulcs. Idehaza is lehet már amerikai típusú gombos ajtókilincset kapni, melynek a gombján van egy apró kis kallantyú, ennek a segítségével lehet belülről zárni az ajtónkat. Hasznos dolog ez olyankor, mikor nem akarjuk, hogy mások zavarjanak minket, mikor a szobánkban szeretnénk háborítatlanul pihenni.

Mosdó ajtók és garázs kapuk

Gyakran félnek az emberek bezárni a mosdó ajtókat, nehogy bent ragadjanak a dolguk végeztével. Ennek aztán sokszor kellemetlen következménye is van, mikor rányitnak az emberre. A kulcsos mosdó ajtók sok mindenkiben kétségeket ébresztenek, hogy kellően biztonságosak-e. Ezért aztán szerencsére a legtöbb WC ajtón már a tekerőgombos megoldás található, melyet kellő biztonsággal egy kisgyerek is tud alkalmazni.

Mégis ha netán csődöt mondana ez a rendszer is és nem lennénk képesek a kinyitására belülről, van rajta egy biztonsági kis vájat a külső felén, melyet egy nagyobb csavarhúzó, de akár egy pénz érme segítségével is el tudunk forgatni, és a fogoly máris szabadulhat a mosdó fogságából.

zárnyitás pécs, zárnyitás, lakatos, lakatos Pécs, zár nyitás, zár nyitás pécs, pécsi lakatos

Garázs, de kerítés kapu nyitásánál is egyre inkább az elektromos távirányítós megoldások jönnek divatba. Nagyon hasznos, mikor esőben nem kell az autóból kiszállnunk, csak egy gombnyomás segítségével máris nyílik a kapunk, vagy a garázsunk ajtaja. Egyetlen egy hátul ütője van csupán, de manapság szerencsére ritkán fordul elő, ha áramszünet van, akkor bizony nem tudunk bejutni a telkünkre.

Természetesen itt is létezik biztonsági megoldás ilyen esetekre, egy aprócska kis kulcs, melyet, ha a kapu toló motorjába illesztünk, és elfordítjuk, akkor máris kézi vezérlésűre állíthatjuk a kapunkat, és eltolhatjuk, hogy be tudjunk állni az udvarba a kocsinkkal. A legtöbb ember azonban ezt a kulcsot nem hordja magával, így előfordulhatnak balesetek.

Ha a fenti szolgáltatásaink közül bármire szüksége volna, forduljon hozzánk bizalommal és hívjon minket azonnal éjjel – nappal a +36 30 381 3800-as telefonszámon vagy a zarszervizpecs@gmail.com e-mail címen!